Modern Combat 5 legt de lat voor mobiele shooters stukken hoger

Modern Combat 5Wat mobiele shooters betreft, wordt het waarschijnlijk niet fraaier dan Modern Combat 5. Dit vijfde deel in serie, die nog het meeste wegheeft van Call of Duty-reeks, maakt gebruik van een nieuwe grafische engine en dat kun je zien. De game draait bijzonder vloeiend en ziet er scherp uit, al moet je over een behoorlijk vlot Android-toestel beschikken om daarvan te kunnen genieten. Er zijn nieuwe effecten voor lichtinval, water en rook en de omgeving is gedeeltelijk te verwoesten.

Qua gameplay komt Modern Combat 5 overeen met eerdere delen in de serie, maar nieuw zijn de vier classes (Assault, Heavy, Recon of Sniper) en Spec-Ops missies die losstaan van de campagnemodus. Deze missies hebben geen verhaal, maar wel een thema. Zo moet je bijvoorbeeld teamgenoten met een sluipschuttersgeweer rugdekking moet geven terwijl ze door een straat rennen.

Modern Combat 5 in actie

Overigens maakt het niet uit wat voor missie of gamemodus je speelt in Modern Combat 5: elke speelsessie draagt bij aan je progressie in de game. Hoe meer ervaringspunten je verdient, des te meer wapens, perks en klassen je kunt vrijspelen. Check de game hieronder in actie.

Download Modern Combat 5 in Google Play (5,99 euro)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.