De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Moleskine voor Android: binnenkort op Samsung Galaxy Note II

Redactie
30 augustus 2012, 16:20
1 min leestijd
Moleskine voor Android: binnenkort op Samsung Galaxy Note II
moleskine android

De papieren notitieboekjes van Moleskine hebben de digitale wereld ontdekt. Een paar dagen geleden kondigden ze de Evernote Smart Notebooks aan. Nu is er ook een samenwerking met Samsung, om de Moleskine-app voor Android te promoten. Met Moleskine voor Android kun je schetsen, tekenen en notities maken. De app is voorgeïnstalleerd op de Samsung Galaxy Note II en 10.1.

Zes maanden lang heeft Samsung het exclusieve recht om de Moleskine-app op de tablets te gebruiken. De app is overigens nog niet af. Hij bevindt zich in alfa-testfase en veel menuopties werken nog niet. Ook zitten nog niet alle functies erin. Moleskine is samen met Samsung ook bezig om aangepaste hoesjes te maken voor de Galaxy Note, waarbij ruimte is gemaakt voor een papieren notitieblokje. Ook die zijn nog niet klaar. De Android-versie van de Moleskine-app is overigens wel anders dan de al bestaande app voor iOS, aangezien er gebruik wordt gemaakt van de S Pen van de Galaxy Note. Je kunt tekenen en schrijven, de kleur pen en de pendikte wijzigen en handgeschreven tekst omzetten naar getypte tekst. Ook kun je nieuwe pagina’s toevoegen en weer verwijderen.

Lees verder na de advertentie.

Op de Galaxy Note is ook al een ingebouwde S Note-app aanwezig, maar deze Moleskine-app is meer gericht op design en creativiteit. De pagina’s hebben een ivoorkleurig uiterlijk, om het uiterlijk van een echt notitieblokje te benaderen. The Verge kreeg al een voorproefje van de nieuwe app.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu