Uitbreiding voor magische game Monument Valley nu te downloaden

Monument Valley, tot nu toe de beste Android-game van 2014, heeft een uitbreiding ontvangen. Monument Valley Forgotten Shores is per direct te downloaden in Google Play.

We hebben met Monument Valley één van de mooiste game-ervaringen gehad. De game is binnen een paar uur uit te spelen, maar de combinatie van vernuftig gamedesign, intrigerende puzzels en idyllische muziek zorgt ervoor dat die uren veel te kort duren.

De game is gebaseerd op het werk van Nederlandse kunstenaar Maurits Cornelis Escher, die speelde met wiskundige principes. Zijn werken lijken oneindig, maar door zijn kunst via verschillende perspectieven te bekijken wordt de kunst compleet anders. Monument Valley speelt ook met meerdere perspectieven en optische illusies.

Monument Valley Forgotten Shores

Monument Valley Forgotten Shores is de eerste uitbreiding voor de populaire puzzel- en avontuurgame, die zo’n twee uur extra gameplay naar de game brengt. Er zijn in totaal acht nieuwe levels te spelen, die je opnieuw anders naar een gamewereld laten kijken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Forgotten Shores biedt de gamer de mogelijkheid om vanaf begin te spelen, waarbij de speler zo’n tien levels moet doorlopen om de game écht goed onder de knie te krijgen, of vanaf de uitbreiding te beginnen.

Video

Download

Monument Valley Forgotten Shores is nu via een in-app-aankoop te downloaden in Google Play voor een prijs van 1,79 euro.

Download Monument Valley in Google Play (3,59 euro)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.