De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Morning Routine is de mooiste wekker-app voor Android

Redactie
31 januari 2015, 10:16
2 min leestijd
Morning Routine is de mooiste wekker-app voor Android

Morning Routine is de mooiste wekker-app voor Android, maar heeft ook nog eens enorm veel functies om zelfs de beste snoozer uit bed te krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Uit bed stappen  is van velen niet hun sterkste punt.  Morning Routine wil je daarbij helpen door wekkers op een brede manier in te stellen. Je kunt enorm veel wekkers maken, van speciale werk- tot weekendwekkers. Zo heb je logischerwijs de mogelijkheid om een wekker te snoozen, maar ook om bij het wakker worden direct je favoriete muziek- of nieuws-app te openen. Dat maakt opstaan iets minder vervelend.

Een andere geinige optie is de verplichting om een barcode te scannen. Pas als je deze barcode scant, wordt het alarm gesnoozed. Zo moet je wel uit bed komen, als je de barcode tenminste niet op je nachtkastje plakt.

Prachtig Material Design met Morning Routine

Morning Routine is voorzien van het Material Design  en past deze interface op een fraaie manier toe. Denk aan de mogelijkheid om een menu vanaf de linkerkant naar binnen te vegen tot de ronde actieknop om een nieuwe wekker in te stellen. Wekkers instellen en aanpassen deed je nog nooit in zo’n fraaie omgeving. Het oog wil namelijk ook wat.

Verder biedt Morning Routine ondersteuning voor de app Tasker, waarmee je automatisch acties kunt laten uitvoeren. Wil jij bij de derde keer snoozen dat je wifi-koffiezetapparaat begint met het maken van een kop koffie? Het kan gewoon. Ook wordt het geluid van het alarm direct gedempt zodra de app beweging detecteert, zodat jij stilletjes uit bed kunt kruipen en de gang op kan lopen.

Morning Routine in beeld

Download Morning Routine

Morning Routine is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Morning Routine in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu