Moto X wallpapers al te downloaden

Redactie
3 augustus 2013, 11:25
1 min leestijd
Moto X wallpapers al te downloaden
moto x wallpapers

De Moto X wallpapers zijn al gelekt en beschikbaar als download. Het totale wallpaper-pakket dat gedownload kan worden, bestaat uit 16 wallpapaers. De meeste wallpapers zijn een foto die veelal uit felle kleuren bestaat. Ook enkele bekende wallpapers waar de Moto X al mee gespot was, zijn in het wallpaper-pakket te vinden. De wallpapers zijn afkomstig van het AT&T-model van de Moto X.

De Motorola Moto X komt beschikbaar in maar liefst 504 verschillende versies. Dit komt omdat geïnteresseerden kunnen kiezen uit twee voorkanten (wit en zwart), 18 achterkanten (verschillende kleuren en zelfs houtsoorten) en zeven verschillende accent-kleuren voor onder andere de cameralens en knoppen.

Lees verder na de advertentie.

Het toestel is voorzien van een 4,7 inch-scherm met een 720p-resolutie en een X8 Mobile Computing System-chip die grotendeels gebaseerd is op de Qualcomm Snapdragon S4-chip. Motorola meldt dat deze chip specifiek voor de Moto X gemaakt is en de smartphone enorm zuinig maakt.

Moto X wallpapers

De Moto X wallpapers zijn gratis in een zip-bestand te downloaden. Omdat de wallpapers in jpg-formaat zijn, kun je de bestanden op je telefoon zetten en hierna de betreffende wallpaper instellen.

Download: Moto X wallpapers (Dropbox)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu