De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Apple brengt overstap-app Move to iOS uit voor Android

Wouter Nijsen
16 september 2015, 21:24
1 min leestijd
Apple brengt overstap-app Move to iOS uit voor Android

Apple heeft de overstap-app Move to iOS voor Android beschikbaar gemaakt. Met de applicatie kunnen gebruikers data van hun Android-telefoon overzetten naar een iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Zo werkt Move to iOS

Apple kondigde een tijdje geleden aan  de Move to iOS-app uit te brengen voor Android, en die is vanaf nu te downloaden in Google Play. De applicatie is gericht op Android-gebruikers die overstappen op iOS, maar niet al hun data willen verliezen. Met Move to iOS is het mogelijk  om contactpersonen, foto`s en video`s, agenda`s, berichten, mailaccounts en bladwijzers gemakkelijk van een Android naar een iPhone of iPad over te zetten.

Met de applicatie probeert Apple het overstappen van Android naar iOS gemakkelijker te maken. De werking van Move to iOS is dan ook erg simpel. Je verbindt de app met een iPhone of iPad, voert een beveiligingscode in en hierna  worden gegevens direct overgeheveld.

Ondanks dat Move to iOS geen Android-apps en app-data kan overzetten, geeft de app wel suggesties. De applicatie  doorzoekt geïnstalleerde Android-apps en kijkt of hier een iOS-versie van beschikbaar is. Is dat het geval, dan kun je deze downloaden en  installeren.

Move to iOS voor Android downloaden

Move to iOS is via onderstaande link gratis te downloaden. De app  weegt 2,6MB en werkt op apparaten met Android 4.0 of hoger.

Download Move to iOS in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu