Placeholder
Redactie

De populaire online back-up dienst Mozy is vanaf nu ook als app beschikbaar in de Android Market. Decho Corp, het bedrijf achter Mozy, kondigde de app twee weken geleden al aan. Vandaag is hij dan ook echt te downloaden. Met Mozy is het mogelijk om allerlei bestanden online op te slaan en overal te kunnen benaderen. Spectaculair of vernieuwend is deze app niet, maar wel handig. Tot 2 GB is Mozy gratis. Heb je meer dan 2 GB opslagruimte nodig? Dan kun je een groter pakket kopen voor 4,99 dollar per maand.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Alle computers die zijn opgeslagen onder je Mozy-account kun je inzien. Foto’s zijn makkelijk te bekijken en over te zetten naar je telefoon, om ze daarna eventueel te delen met je vrienden. Voor de Mozy-applicatie is een account verreist, die kun je aanmaken op hun site.

De app is gratis te downloaden voor iedereen met Android versie 2.1 of hoger. Let op: de applicatie is momenteel alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar, maar wellicht volgt Europa binnenkort!

Via: Android Police

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.