Muffin Knight: op jacht naar muffins in sprookjesland

Muffin Knight: op jacht naar muffins in sprookjeslandAngry Mob Games, bekend van Guerilla Bob, hebben wederom een interessante game uitgebracht: Muffin Knight. In het spel ben je een kleine jongen die magische muffins moet terugbrengen naar een fee. Elk keer als hij muffin aanraakt, verandert hij echter in een ander wezen. Als alle muffins zijn teruggebracht, dan zal de jongen weer terug worden getoverd. In het spel kun je met maar liefste vijftien personage’s spelen met elk hun eigen krachten die je moet gebruiken om draken, weerwolven, geesten en andere sprookjeskarakters te verslaan. Zo kun je onder meer pijlen gooien, boeren laten of zwarte gaten maken.

Muffin Knight komt vooral over als een lief actiespel, door de cartooneske stijl, opbeurende muziek en opvallende personages maakt het geheel zeer speels. Dit gecombineerd met goede, kleurrijke graphics maken het een leuk spel om naar te kijken. Door het spel heen kun je upgrades voor de verschillende karakters verdienen, en die zul je ook nodig hebben. In de game zijn ook heel wat eindbazen te verslaan, en daar heb je de extra skills zeker voor nodig.

Als je er zelf niet uitkomt kun je ook de hulp van je vrienden inroepen om samen aan de slag te gaan. Muffin Knight heeft een cross-platform multiplayer-optie waarbij niet alleen met Android-spelers maar ook met iPhone-spelers samengespeeld kan worden. Voor 2,10 euro is de game te koop in de Android Market. Je hebt minimaal Android 2.1 nodig om de game te kunnen spelen. Muffin Knight is geoptimaliseerd voor de Sony Ericsson Xperia PLAY en NVIDIA Tegra-apparaten.

Downloaden via Android Market: Muffin Knight (€2,10)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.