De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Deze app tovert kunstwerken op je lockscreen

Gijs Ettes
15 mei 2015, 16:58
1 min leestijd
Deze app tovert kunstwerken op je lockscreen

Muse Art Lock Screen is een app voor kunstliefhebbers. Hij toont prachtige schilderijen op je vergrendelscherm en laat je nieuwe kunstwerken ontdekken wanneer je je toestel aanzet.

Lees verder na de advertentie.

Kunst op je vergrendelscherm

Muse Art Lock Screen

Wil je elke keer verrast worden als je je smartphone aanzet en ben  je een liefhebber van kunst, dan is Muse Art Lock Screen het uitproberen waard. Na installatie van de app wordt er elke keer een ander kunstwerk op je lockscreen getoond wanneer je je toestel aanzet. Je kunt het bekijken en op details inzoomen, en door naar links te swipen meer te weten komen over het werk en de maker ervan. Je moet dan wel de Engelse taal beheersen: Muse Art Lock Screen is er vooralsnog niet in het Nederlands.

Kom je een kunstwerk tegen dat je mooi vindt, dan kun je het liken en desgewenst met anderen delen via mail of social media. De app leert van je gebruik en toont na een tijdje alleen nog kunst die aan jouw smaak voldoet. Momenteel bestaat de database van Muse Art Lock Screen uit meer dan 100.000 doeken en verhalen van onder meer het Guggenheim, British Museum en de Tate Gallery.

Muse Art Lock Screen werkt zowel in portret- als landschapmodus en laat je door naar rechts te swipen in één keer je toestel ontgrendelen, wanneer  je niet meer over een bepaald kunstwerk hoeft te weten.

Muse Art Lock Screen downloaden

Muse Art Lock Screen is gratis beschikbaar in Google Play en vrij van advertenties en in-app aankopen. Het is niet de mooiste app, maar wel eentje die de moeite waard is voor wie meer over kunst te weten wilt komen.

Download Muse Art Lock Screen in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu