Music Maker Jam: uitgebreide gratis muziekmixer voor je Android

Gijs Ettes
7 september 2013, 15:32
1 min leestijd
Music Maker Jam: uitgebreide gratis muziekmixer voor je Android
music maker jam

Het gebeurt niet vaak dat een app eerst voor Windows Phone verschijnt en dan naar Android komt. Meestal is iOS het eerste aan de beurt. Music Maker Jam is echter zo’n app, en een erg toffe app.

Dat de app van Windows Phone komt is overigens wel te zien, want soms waan je je net in Windows 8 dankzij alle Metro-achtige elementen van de app. Music Maker Jam werkt desondanks prima op je Android, en heeft zijn interface op genoeg punten aangepast om hem ‘Android-proof’ te maken.

Lees verder na de advertentie.

In Music Maker Jam kun je stoeien met vier gratis muziekstijlen: dance, hiphop, jazz en rock. Hier zijn professionele loops voor aanwezig. Zodra je een loop gekozen hebt, kun je allerlei baslijnen, effecten en andere geluiden of stemmen toevoegen over maar liefst acht verschillende tracks.

Muziek die je maakt in Music Maker Jam is uiteindelijk op te slaan als audiobestand en te delen met je vrienden. Music Maker Jam laat je wel flink wat  downloaden om de app te kunnen gebruiken. Zo is de app zelf iets meer dan 50MB en iedere muziekstijl ook. Houd hier dus rekening mee.

Als je andere muziekstijlen wilt kopen, of de eerste vier wilt uitbreiden, kost de Android-app je wel geld. Al deze stijlen kosten 1,99 euro per stuk.

Download: Music Maker Jam (gratis)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's