De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Must Deliver: oneindige game met een toffe 8-bit stijl

Wouter Nijsen
3 mei 2015, 13:13
2 min leestijd
Must Deliver: oneindige game met een toffe 8-bit stijl

Must Deliver is een nieuw actiespelletje voor je Android. De game is het best te omschrijven als een endless-runner met een fraai  8-bit stijltje.

Lees verder na de advertentie.

Zombies ontwijken en verslaan

Must Deliver is een nieuwe game die onlangs in Google Play werd uitgebracht. Het spelletje is een soort endless-runner en valt direct op door de combinatie van de  apocalyptische setting, het 8-bit stijltje en geinige soundtrack. In Must Deliver speel je als een overlevende in een verder volledig door zombies overgenomen wereld. Jouw taak is om het geneesmiddel naar zoveel mogelijk mensen te brengen, en onderweg zombies te ontwijken en waar nodig te doden.

Must Deliver

Dat alles gebeurt in een oneindige spelwereld, waarin je automatisch naar voren loopt, maar wel zelf naar links of rechts dient te bewegen. Je bestuurt het personage door je vinger op het scherm te houden en vervolgens licht naar de linker- of rechterkant te vegen.

Onderweg kom je allerlei power-ups tegen, die gebruikt  om de zombies op allerlei verschillende manieren te verslaan. De munten die je verzamelt dienen als betaalmiddel binnen Must Deliver en kun je gebruiken om nieuwe personages vrij te spelen. Ieder personage heeft overigens een eigen `kracht`, wat het aantrekkelijk maakt om er zoveel mogelijk vrij te spelen en uit te proberen.

Vooral tof is het ouderwetse 8-bit stijltje van Must Deliver. Ondanks de wat verouderde look voelt de game door de gevarieerde omgevingen modern aan. Ook de weersomstandigheden veranderen soms, en dat ziet er leuk uit.

Must Deliver voor Android downloaden

Must Deliver is gratis via de link hieronder te downloaden, maar bevat wel advertenties. Deze zijn te  verwijderen middels een in-app aankoop van 2,01 euro. Verder is het spel 44MB groot en heb je Android 2.3.3 of hoger nodig om de game te kunnen spelen.

Download Must Deliver in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu