Dit zijn volgens Google de 125 must-have Android-apps

Google heeft de 125 must-have Android-apps bekendgemaakt, die Android-gebruikers eigenlijk niet mogen missen. De lijst is enorm gevarieerd en divers, met apps in alle soorten en maten.

Google brengt vaker speciale app-lijstjes uit. Zo selecteerde Google de 63 beste apps van 2014, waar de beste apps van dit jaar in het zonnetje werden gezet. Nu komt Google met een langere lijst met apps die volgens hen onmisbaar zijn voor Android-gebruikers.

De must-have Android-apps volgens Google

De apps zijn afkomstig uit allerlei verschillende jaren en verschillen enorm van elkaar. Zo heb je de usual suspects als Evernote, Spotify, Netflix en Pocket, maar ook een rits onbekendere apps als Elevate – Brain Training, Noom Coach en Contacten +.

must-have Android-apps

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De lijst is enorm uitgebreid en gevarieerd, waarbij uitstekende apps als Plex, Autoscout24 en Sleep Better van Runtastisch deel uitmaken van de lijst.

Bekijk de volledige lijst hier of check onze uitgebreide lijst met Android-apps

Laatste Google Play-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.