Muzei Live Wallpaper: prachtig levend museum voor je homescreen

muzeiMuzei Live Wallpaper is een gratis wallpaper-app die elke dag jouw Android voorziet van een nieuw likje verf: ofwel de wallpaper verandert. maar dat doet de app niet zomaar. Muzei Live Wallpaper gebruikt bekende kunstwerken, vervaagt deze en zorgt dat de kleuren minder fel zijn en het resultaat is dat je elke dag een nieuwe betoverende wallpaper krijgt. Via de app kun je direct bekijken welk kunstwerk deze keer als achtergrond dient

De app is geheel opensource en ontwikkeld door Roman Nurik, die eveneens de uitstekende widget DashClock op zijn naam heeft staan.

Muzei Live Wallpaper: de opties

muzei2De kunstwerken worden elke dag door Nurik en zijn vrouw, die in het dagelijks leven een kunstdocente is, uitgekozen. Onder andere de Mona Lisa, De Sterrennacht van Vincent van Gogh en andere bekende kunstwerken zijn al voorbij gekomen.

Daarnaast is het via de app mogelijk om de blur en dim in te stellen, respectievelijk om de foto waziger of minder fel te maken. Muzei Live Wallpaper kan zijn aanpassingen ook op bestaande foto’s uit jouw galerij toepassen, waardoor het mogelijk wordt om je eigen foto’s als wallpapercyclus te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Onderstaande video geeft een goede indruk van Muzei Live Wallpaper.

Muzei Live Wallpaper video

Download

Muzei Live Wallpaper is gratis te downloaden voor apparaten met Android 4.2 Jelly Bean of hoger.

Download: Muzei Live Wallpaper (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.