De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Alle muziekdiensten op één plek met Tomahawk Player

Jarno Stinissen
3 mei 2016, 15:28
1 min leestijd
Alle muziekdiensten op één plek met Tomahawk Player

Tegenwoordig is er een breed scala aan muziekdiensten die allemaal exclusieve nummers bevatten. Met Tomahawk Player beschik je vanuit één app over alle nummers van jouw favoriete streamingdiensten.

Lees verder na de advertentie.

Tomahawk Player

Tomahawk is een open-source-muziekspeler en geeft een overzicht van al jouw muziek. Van de liedjes die op je Android-toestel staan tot de gehele collectie van Prince op je Tidal-account; met de app is het slechts een simpele klik van je verwijderd. Tomahawk werkt samen met Hatchet, een sociaal netwerk dat om jouw muzieksmaak draait. In de app kun je mensen volgen om hun muzieksmaak te leren kennen en eventueel je eigen collectie uitbreiden.

Wanneer je Tomahawk Player opstart, vraagt de app op welke muziekdiensten je geabonneerd bent. Wanneer je inlogt via Tomahawk op jouw streamingdiensten, toont de app een volledig overzicht van al je afspeellijsten in een aparte sectie. Een nummer zoeken gaat via de zwarte balk bovenaan. Tomahawk zoekt dan zelf naar de beste muziekdienst om het gevraagde nummer af te spelen.

Tomahawk Player is vooral handig wanneer je op veel diensten geabonneerd bent. De app is namelijk volledig afhankelijk van het aanbod dat op jouw diensten beschikbaar is. Heb je bijvoorbeeld geen Spotify of Apple Music-account, dan ben je al snel overgeleverd aan SoundCloud of je lokale opslag, waar de audiokwaliteit nog wel eens te wensen overlaat. Ook crasht de app af en toe, omdat het hier gaat om een bètaversie.

Tomahawk Player downloaden

Tomahawk Player is gratis te downloaden via onderstaande link. De app vereist 40,7MB aan vrije opslagruimte en draait op Android 4.0.3 en hoger.

→Download Tomahawk Player in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu