De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

MX Player: uitstekende videospeler nu voorzien van Material Design

Wouter Nijsen
29 december 2014, 15:51
1 min leestijd
MX Player: uitstekende videospeler nu voorzien van Material Design

Met de laatste update heeft MX Player Material Design gekregen. De uitstekende en populaire videospeler ziet er hierdoor fraaier uit.

Lees verder na de advertentie.

MX Player Material Design

MX Player Material Design

Door een update, die vanaf nu in de gratis in Google Play te downloaden is, ziet MX Player er weer wat moderner  uit. Het Material Design van Android 5.0 Lollipop kenmerkt zich door zijn gestroomlijnde en nieuwe uiterlijk  en MX Player past hier nu uitstekend bij.

Naast het toevoegen van het Material Design, is er ook een andere optie uitgebreid om de app verder aan te passen. Zo zijn er nu meer thema’s toegevoegd, die in de app onder ‘Instellingen > Lijst > Thema‘ te vinden zijn. Deze thema’s geven MX Player op subtiele wijze toch een andere, kleurrijke look.

MX Player staat bekend als een uitstekende videospeler die vrijwel elk bestandsformaat op je Android-toestel afspeelt. Ook het feit dat de app gratis is, maakt hem onder veel Android-gebruikers erg geliefd. MX Player kenmerkt zich met name door het gebruik van hardwareacceleratie, waardoor er meer uit de interne hardware van toestellen geperst kan worden wanneer deze zware  videobestanden afspelen.

MX Player downloaden

De update voor MX Player met het Material Design is via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie is minimaal 12MB aan opslagruimte vereist.

Download MX Player in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu