De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

My Data Manager: dataverbruik op app-niveau

Redactie
15 juni 2011, 14:49
1 min leestijd
My Data Manager: dataverbruik op app-niveau

Vrijwel elke Android-gebruiker is bekend met de app 3G Watchdog. Een simpele applicatie die je dataverbruik over een bepaalde periode in absolute cijfers en percentages weergeeft. My Data Manager is een soortgelijke applicatie maar gaat net iets verder, het is namelijk mogelijk om per applicatie het dataverbruik te zien.

Sommige applicaties maken op de achtergrond ook gebruik van de data-verbinding van je telefoon. Dankzij My Data Manager kun je precies zien welke applicaties op de achtergrond data verbruiken en deze eventueel afsluiten. My Data Manager heeft op dit moment nog geen ingebouwde task-killer maar de verwachting is dat dit wel zal worden geïmplementeerd. Een andere handige functie van My Data Manager is dat het roaming en ‘gewoon’ dataverbruik scheidt. Ook is het mogelijk om na verloop van tijd een 30-daags overzicht van je dataverbruik te krijgen. Zo is het mogelijk om meer zicht te krijgen in de piekdagen van je dataverbruik.
My Data Manager is een goede hulp om het maximale uit je datalimiet te halen en is via onderstaande link gratis te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu