Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

myMail: nieuwe e-maildienst met uitstekende app en 150GB gratis opslagruimte

Redactie
25 april 2014, 15:41
1 min leestijd
myMail: nieuwe e-maildienst met uitstekende app en 150GB gratis opslagruimte
mymail

Mail.ru, de grootste e-maildienst van Rusland, introduceert myMail, een e-mail-dienst die exclusief voor smartphones beschikbaar. De app kan immers enkel via een app worden gebruikt. Er is ook een Android-app beschikbaar, waardoor myMail direct door Android-gebruikers kan worden geactiveerd.

Gebruikers kunnen een myMail-adres (naam@mymail.com) registeren via hun telefoonnummer. Je e-mailinbox wordt vervolgens aan je telefoonnummer gekoppeld, waardoor je geen wachtwoord meer nodig hebt. Als iemand zich registreert, wordt er een inlog-code naar je telefoon verzonden. Mocht je de app hebben verwijderd en weer willen gebruiken, krijg je opnieuw zo’n code.

Lees verder na de advertentie.

myMail

Het is voor gebruikers mogelijk om verschillende e-maildiensten aan myMail toe te voegen, waar je ook tussen kunt wisselen. Onder andere Gmail, Outlook, Hotmail, Yahoo, Apple en AOL worden allemaal ondersteund. Daarnaast biedt de app push-notificaties voor elke inbox, een fijne en overzichtelijke interface met avatars en contacten en via swipe-bewegingen kun je de app heel intuïtief besturen.

Verder is er een universele zoekfunctie aanwezig en kunnen myMail-profielen gebruikmaken van 150GB aan gratis cloudopslag. De app is daarbij geoptimaliseerd voor zowel smartphones als tablets en in de content van de e-mail worden ook foto’s getoond, samen met kleine avatars die je misschien al kent van Gmail. Ook kunnen gebruikers de notificatie-instellingen van de app naar eigen wens aanpassen.

Download

myMail is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.2 en hoger.

Download: myMail (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu