MySpace sluit muziekdienst Imeem af

Wouter Nijsen
10 december 2009, 11:17
1 min leestijd
MySpace sluit muziekdienst Imeem af
imeem

Ongeveer een maand geleden heeft MySpace de muziekdienst Imeem overgenomen. Deze overname heeft nu als gevolg dat de servers van Imeem op last van MySpace zijn afgesloten. Hierdoor werken de Imeem-applicaties voor zowel Android als iPhone plotseling niet meer. De applicaties starten nog wel op, maar daar blijft het bij omdat geprobeerd wordt contact te maken met servers die er niet meer zijn.

Een bezoekje aan de website van Imeem levert een re-direct op naar de MySpace-music website. Imeem is niet meer. Volgens MySpace is deze situatie tijdelijk omdat Imeem gebruik maakte van een eigen netwerk met eigen muzieklicenties. Zodra MySpace de eigen licenties geïmplementeerd heeft zal de voortzetting van imeem actief worden. Volgens MySpace zal er een automatische update voor de Imeem-applicaties beschikbaar komen. Helaas is nog niet duidelijk wanneer dit het geval is.

Lees verder na de advertentie.

Het was prettig geweest als MySpace de sluiting van Imeem duidelijker met de gebruikers gecommuniceerd had zodat  deze nu niet voor een verrassing waren komen te staan.

myspace-music-logo1

Meer informatie op: MySpace Music

Via: Androinica

Categorie: Muziek en audio
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's