Mysteryland brengt festivalapp voor Android uit

Redactie
12 augustus 2011, 11:29
1 min leestijd
Mysteryland brengt festivalapp voor Android uit
hitchhiker-iphone
mysteryland artiest info


Vodafone en ID&T hebben samen een app uitgebracht voor Mysteryland, het bekende muziekfestival. De app bevat informatie over het festival, zoals een programmaoverzicht, artiestenpagina’s, een interactieve plattegrond en video’s van het evenement.

Om zich te onderscheiden van de vele festivalapps die al eerder zijn verschenen is er ook iets leuks in verwerkt: het homescreen reageert op de beats van de DJ tijdens Mysteryland. De app is ook beschikbaar voor de iPhone. Voor, tijdens en na het festival komt de app van pas. Je ziet welke DJ’s waar en wanneer optreden en je deelt de line-up die je zelf hebt samengesteld via Facebook. Tijdens het evenement kijk je op de interactieve plattegrond waar je moet zijn voor de podia, toiletten, muntverkoop, sigarettenverkoop en EHBO. Ook zie je meteen welke DJ’s op een bepaald moment aan het optreden zijn.

Lees verder na de advertentie.

Het homescreen reageert via de speaker op het geluid van je omgeving, zoals gezegd. Maar er zitten nog meer kleine extra’s in, zoals een fotofunctie waarmee je je foto meteen in Mysteryland-stijl kunt laten omzetten en delen via Facebook. De foto’s die gebruikers maken zijn tijdens het festival ook gezien via Mysteryland.com/vodafone. Vodafone is namelijk de sponsor van de app en is een strategische partnership aangegaan met ID&T voor de komende drie jaar. De app is ontwikkeld door IceMobile, die eerder ook de apps van Sensation en Welcome To The Future op Android uitbrachten.

Downloaden: Mysteryland

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu