Mystique: 3D horror op je G1

Wouter Nijsen
20 maart 2009, 12:17
1 min leestijd
Mystique: 3D horror op je G1
mystiq

Gamen op je T-Mobile G1? Zelf kwam ik niet verder dan PacMan, ook nooit verder gezocht trouwens. Maar de G1 is tot meer in staat, getuige het 3D horrorspel Mystique. Als je liefhebber bent van films als SAW, zit je met Mystique helemaal goed.

Het spel start in een smerige badkamer, waar alles erop wijst dat er hier een misdrijf heeft plaatsgevonden, getuige de met bloed gevulde badkuip en het pentagram op de vloer. Je kunt de ruimte rondkijken door met je vinger over het scherm te bewegen en je verplaatsen door de trackball te gebruiken. Wil je een item bekijken dan tap je er even op. Om bijvoorbeeld een deur of iets dergelijks te openen tap je nogmaals. De bediening vraagt wel enige gewenning, vooral de timing van het tikken op het scherm.

Lees verder na de advertentie.

Mystique heeft een heerlijke creepy sfeer, compleet met onheilspellende beeld- en geluidseffecten. Dit eerste deel is tijdelijk gratis te downloaden en zeker het proberen waard. Let er wel even op dat je je G1 na de start van het spel goed vasthoudt, we willen als Planet Android namelijk niet verantwoordelijk zijn voor rondvliegende G1’s.

5
1

Je kunt ook eerst even het filmpje bekijken:

Via: Bendroid.com.

Categorie: Games
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's