Namco’s Crush the Castle arriveert in Android Market

Redactie
12 augustus 2010, 10:05
1 min leestijd
Namco’s Crush the Castle arriveert in Android Market

Het populaire spelletje Crush the Castle is in de Android Market verschenen. De iPhone-versie is ondertussen al meer dan 1,5 miljoen keer gedownload, dus de verwachtingen zijn hooggespannen bij spelletjesmaker Namco. In Crush the Castle vernietig je kastelen door met een slingerarm projectielen te schieten. Het spel heeft wel iets weg van Angry Birds voor de iPhone. Crush the Castle kost 99 dollarcent, heeft negentig levels, tien verschillende soorten wapens en een editor om zelf kastelen te bouwen.

Over het spel gaan verschillende verhalen rond. Sommige gebruikers vinden het erg leuk, terwijl anderen klagen over de gameplay. “Het kon goed en vermakelijk zijn, maar het is verschrikkelijk”, zegt Lekky op de website van AndroidGuys. Gebruiker NeoteriX noemt het “Angry Birds voor de armen”.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie verscheen deze week in de Market, maar is in zeer korte tijd al afgeprijsd van 4,99 dollar naar 0,99 dollar. Doe er je voordeel mee! Twijfel je nog? Bekijk de onderstaande video met gameplaybeelden van Crush the Castle.

Downloaden via Android-browser: Crush the Castle (0,99 dollar)

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's