De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Navigatie-app Nokia HERE bereikt mijlpaal van 1 miljoen downloads

Redactie
3 januari 2015, 22:10
1 min leestijd
Navigatie-app Nokia HERE bereikt mijlpaal van 1 miljoen downloads

De gratis navigatie-app Nokia HERE heeft inmiddels heel wat populariteit gewonnen en is al meer dan een miljoen keer gedownload vanuit Google Play.

Lees verder na de advertentie.

Het precieze aantal downloads voor de navigatie-app Nokia HERE is niet precies bekend, maar het getal ligt tussen de één miljoen en vijf miljoen installaties in.

Navigatie app Nokia HERE is gratis te downloaden

Nokia HERE

Eén van de succesfactoren is mogelijk dat de applicatie gratis te downloaden is vanuit Google Play. Nokia HERE is daar sinds oktober 2014 verkrijgbaar, nadat het eerder enkel voor Samsung-gebruikers beschikbaar was.

In de periode augustus-oktober konden Samsung Galaxy-eigenaren namelijk als enigen de software op hun smartphones zetten. Nokia wilde die tijd gebruiken om ervoor te zorgen dat de navigatie-app Nokia HERE goed zou lopen op een breed scala aan toestellen.

Nog voordat Nokia HERE officieel op Android werd uitgebracht, hadden al zo’n een miljoen mensen de app uitgeprobeerd.

Nokia en HERE: een pilaar voor het Finse bedrijf

HERE is één van de weinige onderdelen die Microsoft niet van Nokia overnam, toen het Finse bedrijf zijn Devices and Services-afdeling verkocht aan de gigant uit Redmond.

Met de navigatie app Nokia HERE kun je gemakkelijk kaarten offline opslaan en bocht voor bocht zien hoe je op je plaats van bestemming komt. In de onderstaande video wordt de applicatie kort uitgelicht.

Nokia HERE downloaden

Nokia HERE  is gratis in Google Play of via onderstaande link te downloaden. De app heeft een grootte van 38MB en vereist Android 4.1 of hoger.

Download Nokia HERE voor Android (gratis)

Bron: Phone Arena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu