Navigatie tijdens WK 2010: CoPilot Live Zuid-Afrika

Redactie
16 april 2010, 21:11
1 min leestijd
Navigatie tijdens WK 2010: CoPilot Live Zuid-Afrika
copilot navigatie
copilot live zuid afrika

Mocht je plannen hebben om naar het WK Voetbal in Zuid-Afrika te gaan, dan is het slim om niet in de verkeerde township terecht te komen. Om de weg te vinden kun je nu de applicatie CoPilot Live South Africa downloaden, navigatiesoftware voor je Android-toestel waarmee je probleemloos de weg naar het stadion vindt. CoPilot brengt al navigatiesoftware voor Europese landen uit, ook voor iPhone en Windows Mobile.

De versie voor Zuid-Afrika bevat kaarten die lokaal op je telefoon worden bewaard. Je hebt dus niet te maken met roamingkosten. Net als bij eerdere WK’s zullen de voetbalwedstrijden in meerdere steden plaatsvinden, die soms op meer dan 200 kilometer afstand van elkaar liggen. Als je toch moet reizen kun je met deze navigatiesoftware meteen ontdekken wat er langs de snelweg te beleven valt aan toeristische bezienswaardigheden, maar ook pinautomaten, hotels, restaurants, autoverhuur en luchthavens zijn als POI meegeleverd. CoPilot Live levert daarnaast route-informatie naar specifieke ingangen van het stadion.

Lees verder na de advertentie.

Helaas is de applicatie op dit moment nog niet op de website te vinden, waardoor ook niet bekend is hoeveel het zal kosten. Maar de iPhone- en Windows Mobile-versie kosten $55/€43 (ter indicatie). Op Flickr is een fotoset met flink wat screenshots van CoPilot Live South Africa te zien.

Meer info: CoPilot-website

Categorie: Navigatie

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's