De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Navigeer goedkoop in binnen- én buitenland met Sygic (ADV)

Redactie
26 juni 2014, 7:00
2 min leestijd
Navigeer goedkoop in binnen- én buitenland met Sygic (ADV)
sygic

Ga je de komende zomer op vakantie met de auto, dan is het goed om nu alvast voorbereiden te treffen. Een van de zaken die niet op reis mag ontbreken, is een goede navigatie-app. Maar wat nu als je de landsgrenzen passeert en geen zin heb om tientallen euro’s uit te geven aan mobiel internet? Met GPS Navigatie en Kaarten van Sygic heb je een compleet navigatiesysteem tot je beschikking dat ook werkt zonder internet. Met de zomervakantie voor de deur heeft Sygic bovendien een fijne actie: je krijgt nu tijdelijk 40 procent korting op een levenslange licentie voor Europa (slechts €29,99) of de hele wereld (€49,99).

Nooit meer verdwalen

Alle kaarten die de navigatie-app gebruikt, worden opgeslagen op je smartphone of tablet (met gps). Zo bespaar je een hoop euro’s en kun je ook op plekken waar de mobiele ontvangst slecht is, nauwkeurig navigeren.

Bovendien  maakt Sygic gebruik van de laatste TomTom-kaarten en wordt de app meerdere keren per jaar geüpdatet. Zo hoef je nooit meer verdwaald te raken en kun je met een gerust hart op vakantie.

Veilig en snel navigeren

Sygic draait al behoorlijk wat jaren mee in Google Play en is dan ook een van de populairste en best beoordeelde navigatie-apps die beschikbaar is voor Android. Naast regelmatig bijgewerkte kaarten van hoge kwaliteit biedt Sygic ook stapsgewijze navigatie met stembegeleiding, gratis updates van vaste flitspalen, handige alternatieve routes en Dynamic Lane Guidance voor het veilig wisselen van rijstrook. Je kunt markeringen plaatsen voor locaties of bezienswaardigheden die je wilt bezoeken en gemakkelijk dure tolwegen omzeilen.

sygic navigatie

Verder is de weergave van de navigatie-app erg aanpasbaar. Dankzij de 3D-weergave kun je je in steden makkelijk oriënteren en dankzij waarschuwingen over flitspalen, politiecontroles en de maximumsnelheid voorkomt Sygic dat je op de bon wordt geslingerd.

Meer handige features

Ook als je bent aangekomen op je bestemming kun je  Sygic gebruiken: de app kan  namelijk tijdens wandelingen en trektochten fungeren als navigator. Daarnaast kun je tijdens buitenactiviteiten een kompas en stopwatch gebruiken. En stap je ‘s avonds weer in de auto, dan kun je met je smartphone een heads-up-display op je voorruit projecteren. Voor deze toffe functie hoef je  alleen een in-app aankoop te doen en heb je dus geen speciale hardware nodig.

sygic 3

Download Sygic

De navigatie-app van Sygic werk met vrijwel elke smartphone en tablet die over een gps-module beschikt. Verder is er een kleine 50MB aan vrije opslagruimte benodigd. Aanvullende kaarten zijn gemakkelijk en snel via wifi te downloaden.

sygic

Download Sygic GPS Navigatie en Kaarten in Google Play (gratis/€29,99/€49,99)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu