Navigon voor Android aangepast voor Honeycomb-tablets

Redactie
17 mei 2011, 16:19
1 min leestijd
Navigon voor Android aangepast voor Honeycomb-tablets
navigon update
navigon mobilenavigator

In de VS konden ze er al een paar dagen van genieten: een speciale versie van Navigon MobileNavigator voor Honeycomb. Nu is ook de Europese versie van Navigon’s navigatie-app aangepast. Versie 3.6 is geschikt gemaakt voor Android 3.0 (Honeycomb) en bovendien is de volledige versie met 30 procent korting te krijgen. In de app kun je maximaal 50 routepunten vastleggen, waarbij je via zelf te kiezen startpunten een route kunt plannen. Ideaal dus voor handelsreizigers, maar ook voor gewone reizigers die meerdere tussenstops moeten maken. Bij de bestemmingen kun je nu ook uitgebreide informatie opvragen, zoals de weersverwachting ter plaatsen en Clever Parking voor het vinden van een parkeerplek. Je moet dan wel de extra app help2park installeren. Ook kun je restaurants in de buurt opzoeken.

Met de nieuwe versie kun je inzoomen op kaarten door pinch & zoom te doen met je vingers. Handig is dat je de toepassing op je geheugenkaartje kunt opslaan, zodat je meer intern geheugen overhoudt. Dit is in de update-omschrijving te vinden onder de aanduiding ‘App2SD’. Nog een handigheidje: je kunt de GPS-functie automatisch laten uitschakelen, zodat de accu langer meegaat. In de update-omschrijving staat verder nog het tonen van straatnamen in 3D-weergave. Genoeg kleine dingen die de app weer net iets beter maken. Navigon is natuurlijk ook nog gewoon op je smartphone te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwste versie 3.6 is in de Android Market te vinden en kost €59,95 voor heel Europa of €39,95 voor de Benelux. De korting geldt tot 30 mei. Je hebt minimaal Android 1.5 nodig en een resolutie van 320 x 240 pixels, 480 x 320 pixels, 800 x 480 pixels, 854 x 480 pixels, 1.024 x 600 pixels of 1.280 x 800 pixels.

Categorie: Navigatie
Spotlights: Android Honeycomb, Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's