NDrive lanceert navigatiesoftware voor Android

Wouter Nijsen
21 december 2009, 23:00
1 min leestijd
NDrive lanceert navigatiesoftware voor Android

Als je wilt navigeren met Android zul je ook op dit platform straks kunnen kiezen uit meerdere aanbieders van turn-by-turn spraakbegeleide navigatiesoftware. Nieuwste speler op de Android Markt is NDrive. Deze relatief nieuwe navigatiesoftware is al enige tijd leverbaar voor de iPhone en maakt nu dus ook de overstap naar Android. Met NDrive kun je stembegeleid navigeren, routes plannen met tussenpunten of via favorieten navigeren. Uiteraard bevat NDrive navigatiefuncties, zoals je die tegenwoordig mag verwachten. Zo wordt er een een alternatieve route aangegeven als je teveel van de geplande route afwijkt en is er een database met points of interest, zogenaamde POI’s. NDrive is compatible vanaf Android 1.5 tot 2.0. Als extra heeft NDrive de mogelijkheid om bepaalde objecten in 3D weer te geven.

De navigatiesoftware is gratis te downloaden in de Android Market. Na het installeren kun je via de applicatie kaarten van de door jou gewenste regio aanschaffen. De meeste regiokaarten, zoals bijvoorbeeld de Benelux, kosten 45 euro. Wil je geheel west-Europa dan betaal je hiervoor 70 euro.

Lees verder na de advertentie.

Downloaden kan in de Android Market door te zoeken op NDrive. Zodra de source bekend is zal er een QR-code aan dit artikel worden toegevoegd.

Onderstaand demo-filmpje geeft een indruk van de mogelijkheden van NDrive, in dit geval op iPhone.

Meer informatie is te vinden op de website van NDrive

Categorie: Reizen
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's