Neatly: eigenzinnige Twitter-app nu gratis in Google Play te downloaden

Redactie
1 oktober 2013, 18:28
1 min leestijd
Neatly: eigenzinnige Twitter-app nu gratis in Google Play te downloaden
neatly

Neatly is vanaf vandaag gratis in Google Play te downloaden. De Twitter-app heeft een kleine maar zeer fanatieke fanbase en dat komt door de eigenzinnigheid die de app uitstraalt.

Zo is Neatly ontwikkeld om zo efficiënt mogelijk de belangrijkste tweets te laten zien. Hoe meer je de app gebruikt, hoe accurater ‘ie wordt. In feite filtert de Twitter-app alle tweets en kiest daar voor jou de beste uit. Een andere gave eigenschap van de app is bijvoorbeeld de mogelijkheid om op basis van jouw tweets andere interessante Twitter-gebruikers voorgeschoteld te krijgen.

Het mag duidelijk zijn: Neatly barst van de functies. Denk bijvoorbeeld aan het actief filteren van tweets met een gedeeld thema. Deze tweets kunnen aan een kleur worden toegewezen waardoor je een zeer overzichtelijk beeld krijgt van je gehele timeline en de verschillende thema’s die worden besproken.

Lees verder na de advertentie.

Naast een app is er ook een handige widget en speciale tablet-interface beschikbaar. Neatly is te downloaden voor Android 4.0 (Ice Cream Sandwich en hogere Android versies.

Download Neatly

De eigenzinnige Twitter-app is gratis in Google Play te downloaden.

Download: Neatly (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu