Nederland – Costa Rica kijken? Bereid je alvast voor met Huntelaar Penalty Punishment

Nederland Costa Rica“Hij staat te kijken, hij spuugt nog één keer en dan staat ‘ie daar: Klaas-Jan Huntelaar. Wordt het dan toch zijn moment in dit toernooi?” Het zijn de geweldige woorden van Jack van Gelder tijdens de bloedspannende wedstrijd tussen Nederland en Mexico. En dat stukje positiviteit kunnen we wel gebruiken voor vanavond, als de pot Nederland Costa Rica op de agenda staat.

Met Huntelaar Penalty Punishment kun je jezelf alvast mentaal voorbereiden op de wedstrijd van vanavond door het befaamde penaltymoment keer en keer opnieuw te beleven – alleen sta jij dan zelf achter de bal.

Voorbereiden op Nederland Costa Rica

huntelaar2“Neem de bal, na een zenuwslopende avond in de achtste finale tegen Mexico, aan van Robben en schiet! Bezit jij net zulke stalen zenuwen”, aldus de ontwikkelaar over Huntelaar Penalty Punishment.

Je speelt de game door op de bal te drukken en ‘m te vegen in de betreffende hoek waar jij wilt scoren. Zolang je blijft scoren, mag je doorgaan. En die Mexicaanse keeper Ochoa houdt toch verdomd veel ballen uit z’n doel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lees ook

Download Huntelaar Penalty Punishment

Huntelaar Penalty Punishment is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.1 en hoger.

Download Huntelaar Penalty Punishment in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.