Nederlandse Android-game Kings Can Fly beschikbaar in Google Play Store

Redactie
22 november 2012, 14:24
1 min leestijd
Nederlandse Android-game Kings Can Fly beschikbaar in Google Play Store

De Nederlandse Android-game Kings Can Fly is vandaag in de Google Play Store verschenen. De puzzelgame is ontwikkeld door Firedroid en was één van de tofste games van Indigo 2012, een grote showcase voor Nederlandse games. In Kings Can Fly moet je de luchtschepen van de koning in goede banen leiden, van het kasteel naar het eindpunt. Dit doe je door grote windmolens en sterke ventilators op de juiste plekken te plaatsen, waardoor de schepen de goede kant op worden gestuurd. Kijk wel uit voor de bergen, scherpe hekken en wervelwinden: die kunnen de tocht door de lucht plotseling onderbreken.

Kings Can Fly beschikt over meer dan 60 verschillende levels, waarvan er in de gratis versie 13 te spelen zijn. Hoe verder je in de game komt, hoe groter en moeilijker de levels worden. Kings Can Fly wordt vergezeld door een kekke soundtrack met Middeleeuwse deuntjes en kent een handig hint-systeem. Ook in het begin helpt Kings Can Fly je om de basis van de game onder de knie te krijgen.

Lees verder na de advertentie.

De game is geoptimaliseerd voor de Xperia Play en werkt verder op alle Android-toestellen met Android 2.2 Froyo en hoger. Kings Can Fly is morgen voor €1,79 in plaats van €2,69 te verkrijgen vanwege Black Friday, de dag na Thanksgiving. Die feestdag zal de meeste Nederlanders niet zo veel interesseren, maar de korting waarschijnlijk wél.

Download: Kings Can Fly Lite (gratis)

Download: Kings Can Fly (€ 2,69)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu