Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Nederlandse app Run Trainer voor Android verschenen

Redactie
10 maart 2012, 16:53
1 min leestijd
Nederlandse app Run Trainer voor Android verschenen
run trainer

Vorig jaar won Run Trainer de Nederlandse Sport App Awards in de categorie actief sporten. Helaas was de app op dat moment alleen nog maar beschikbaar op het iOS-platform. Daar is nu verandering in gekomen: Run Trainer is nu ook te gebruiken op je Android-toestel. Deze app leert je om afstanden van 5K, 10K, 15K en 20K te lopen (waarbij de K staat voor kilometers). De app probeert te voorkomen dat je goede voornemens niet in actie worden omgezet. In 10 weken tijd loop je de gekozen afstand, waarbij je eenmalig $2,99 betaalt voor de 30 trainingssessies. De eerste week is het gebruik gratis.

Je maakt zelf een playlist van muziek waar je naar wilt luisteren. De stem van de trainer houdt je tijdens het hardlopen op de hoogte wat je moet doen, net zoals apps als Runkeeper. Na afloop kun je zien welke route, afstand en snelheid je hebt gelopen. Je kunt de prestaties delen via sociale media of publiceren op runtrainer.com, de bijbehorende website. Meer dan 200.000 mensen doen er al aan mee.

Lees verder na de advertentie.

Wat Run Trainer onderscheidt van de meeste andere apps, is dat de nadruk veel meer ligt op het aanreiken van trainingsprogramma’s, die zijn gemaakt door hardloopcoach Mieke Boeckx (oprichter van Start to Run). Bovendien steun je met deze app een Nederlandse ontwikkelaar.

Downloaden: Run Trainer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu