EA brengt Need For Speed Network Android-app uit

Need For Speed Network AndroidDe Need For Speed Network Android-app is uitgebracht door uitgever Electronic Arts. De app werkt samen met Need For Speed Rivals, de meest recente game binnen de Need For Speed-reeks, en dient als een soort tweede scherm waar je extra informatie over de game kunt zien. De app is compatibel met de game-versie van de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

De app is een uitstekende en vooral zeer fijne toevoeging aan Need For Speed Rivals, waarmee je in één keer toegang tot je krijgt tot je sociale netwerk. Je kunt via de app, die beschikbaar is voor de smartphone en tablet, bekijken wat je vrienden binnen Need For Speed Rivals aan het doen zijn – en belangrijker: of ze bezig zijn met en race (en of jij mee kunt doen!).

Need For Speed Network Android-app

needforspeed2.jpgNaast communicatie met andere Need For Speed Rivals-spelers kan de app ook worden gebruikt voor informatie over je eigen statistieken. Zo heb je de mogelijkheid om je acitiviteiten, vrienden, progressie en in-game statistieken te bekijken. Verder is er ook nog een handige sectie waarmee je in één keer je rank te zien, tezamen met de tijd die je aan Need For Speed Rivals hebt besteed.

De Need For Speed Network Android-app is gratis in Google Play te downloaden en werkt met apparaten met Android 4.0 en hoger.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Need for Speed Network (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.