BlackBerry: niks te maken met neppe BBM recensies op Google Play

Gijs Ettes
26 oktober 2013, 12:00
1 min leestijd
BlackBerry: niks te maken met neppe BBM recensies op Google Play
BBM recensie

De BlackBerry Messenger release op Android heeft heel wat voeten in de aarde gehad en aan het lijstje blunders kunnen mogelijk ook neppe BBM recensies op Google Play worden toegevoegd.

Bij de verschijning van de chat-app in de app-store van Google verschenen er honderden neppe recensies over BBM, maar BlackBerry geeft in een statement aan niets hiermee te maken te hebben. Eerder werd Samsung in Taiwan voor 340.000 dollar beboet wegens het plaatsen van negatieve nep-recensies over concurrent HTC.

Lees verder na de advertentie.

BBM recensies op Google Play

BlackBerry geeft aan op de hoogte te zijn van een aantal neppe BBM recensies op Google Play, met beoordelingen die louter positief zijn. Het bedrijf geeft echter aan geen idee te hebben hoe de recensies terecht zijn gekomen in de Play Store en keurt het principe van nep-recensies af.

Overigens zijn de Nederlandse BBM recensies vrijwel alleen maar negatief. Veel gebruikers geven aan veel te lang in de wachtrij te staat voor toegang tot de app, waarna deze geen verbinding schijnt te kunnen maken met het netwerk van BlackBerry. Deze verbinding is uiteraard nodig om berichten te kunnen zenden en ontvangen.

Lees meer over BlackBerry Messenger

Download: BBM (gratis)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's