De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nieuwe Nest-app update geeft je meer grip op je notificaties

Thomas Haenen
14 april 2017, 9:15
1 min leestijd
Nieuwe Nest-app update geeft je meer grip op je notificaties

De slimme gadgets van Nest zijn vanaf vandaag weer een stukje slimmer, door een update die voor de app verschijnt. Daarmee kun je je Nest notificaties een stuk specifieker instellen, ook met meerdere gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

Nest notificaties

Nest 5.1.1.0.30, zoals de nieuwste versie van de app heet, biedt een drietal verbeteringen die klein klinken maar de dienst in de praktijk een stuk prettiger maken. Gebruikers van de Nest-beveiligingscamera of rookmelder kunnen de update vanaf vandaag in de Play Store vinden.

Allereerst is er ondersteuning voor Google Smart Lock toegevoegd. Je login gegevens worden hiermee gekoppeld aan je Google-account. Ben je op je smartphone ingelogd op Google (zeer waarschijnlijk, met een Android-smartphone) dan hoef je niet meer óók nog in te loggen bij Nest. Dit Smart Lock zit ook al in apps als Netflix en maakt het een stuk makkelijker om op meerdere apparaten in te loggen.

Slimmere meldingen

Daarnaast laat Nest je nu makkelijker kiezen wie welke notificaties ontvangt. Via de verbeterde instellingen kun je bijvoorbeeld aangeven of je Nest-camera je een notificatie stuurt voor elke beweging die gedetecteerd wordt, of alleen voor specifieke personen.

Deze notificaties kunnen nu bovendien aangepast worden voor verschillende gebruikers. Zo kun je instellen dat jij van Nest notificaties krijgt over elke beweging, terwijl je partner alleen lastig wordt gevallen met urgente melding.

Tot slot is er nog een ‘Works With Nest’-sectie toegevoegd aan de app. Dat is in feite niet veel meer dan een overzichtje van andere apps en apparaten die compatibel zijn met Nest.

Nest voor Android downloaden

Je kunt de Nest-app gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. Vanzelfsprekend is voor de app wel vereist dat je een Nest-apparaat thuis hebt staan.

Download Nest in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu