De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Netflix-abonnement wordt een euro duurder (en dit is de reden)

Gijs Ettes
9 mei 2014, 14:11
1 min leestijd
Netflix-abonnement wordt een euro duurder (en dit is de reden)
Netflix-abonnement

Uit  een e-mail aan abonnees blijkt  dat een Netflix-abonnement in Nederland een euro duurder wordt. Nieuwe abonnees betalen vanaf nu 8,99 euro in plaats van 7,99 euro en ook wie al lid is, heeft pech. Over twee jaar gaan ook huidige abonnees een euro meer betalen om gebruik te maken van de streamingdienst. “Omdat je al lid bent van Netflix gaan we als dank hiervoor de prijs voor jou nog twee jaar lang behouden en niet wijzigen”, zo valt te lezen in de mail.

De afgelopen maanden is er veel kritiek geweest op het Nederlandse aanbod van Netflix. Zo zijn alle afleveringen van het door Netflix zelf geproduceerde House of Cards probleemloos te kijken, maar duurt het lang voordat de laatste seizoenen van populaire series als Suits te bekijken zijn. Hetzelfde geldt voor bioscoopfilms: het huidige aanbod is relatief klein en verouderd. Mogelijk heeft Netflix door de hogere abonnementsprijs meer stootkracht in de onderhandelingen met filmstudio’s en wordt het aanbod daarmee op termijn beter.

Lees verder na de advertentie.

Ondanks dat het Netflix-abonnement duurder is geworden, is het nog steeds een van onze favoriete apps om te gebruiken in combinatie met de Chromecast. Als je Googles slimme hdmi-stick in de tv plugt, kun je direct je favoriete Netflix-series naar het grote scherm streamen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een tv met hmdi en een Android-toestel met de Netflix-app.

Download: Netflix (gratis)

Lees meer over de Netflix Android-app en wat je ermee kunt!

Het laatste nieuws over Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu