Update voor Netflix brengt aanbevelingen en Android Wear-functie

Gijs Ettes
16 december 2014, 11:55
1 min leestijd
Update voor Netflix brengt aanbevelingen en Android Wear-functie

De Android-app van Netflix krijgt een update die het gemakkelijker maakt om films en series aan te bevelen. Ook wordt er een nieuwe feature voor Android Wear uitgerold.

Lees verder na de advertentie.

Netflix app-update

De eerste nieuwe functie die de Netflix app-update met zich meebrengt, is al beschikbaar. Vanuit de smartphone-app kun je vrienden en familie tippen over toffe series en films die ze moeten kijken. Een koppeling met Facebook is dan overigens wel vereist. De functie werkt (nog) niet op tablets.

Maak je gebruik van een smartwatch met Android Wear, dan voegt de Netflix app-update op korte termijn nog een handige feature toe. Wanneer je namelijk een aanbeveling van een Facebook-vriend krijgt, ontvang je hiervan een melding op je horloge. Vervolgens kun je de tipgever bedanken en meer informatie over de desbetreffende film of serie lezen.

netflix app-update

Overigens is de Netflix-app al sinds begin oktober voorzien van Android Wear-ondersteuning. Deze maakt het mogelijk om via een smartwatch films en series te pauzeren en weer af te spelen. Voor de rest is de functionaliteit beperkt: video’s zoeken, uitkiezen en beoordelen kan alleen via de app of desktopsoftware.

Een abonnement op Netflix heb je vanaf 7,99 euro per maand, al kun je dan met slechts één apparaat onbeperkt kijken. Wil je met twee of vier apparaten gebruikmaken van Netflix, dan betaal je respectievelijk 8,99 en 11,99 euro.

Download Netflix in Google Play (gratis, abonnement benodigd)

Bron: Netflix
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu