De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Je kunt jezelf weer inschrijven voor de Netflix-bèta in de Play Store

Erwin Vogelaar
4 november 2017, 18:31
2 min leestijd
Je kunt jezelf weer inschrijven voor de Netflix-bèta in de Play Store

De Netflix-bèta voor Android is terug in de Play Store. Schrijf je nu in en test als een van de eerste nieuwe versies van de app.

Lees verder na de advertentie.

Schrijf je in voor de Netflix-bèta

Netflix heeft de bètaversie van zijn app weer geactiveerd. Schrijf jij je in, dan krijg je nieuwe functies als een van de eerste op je smartphone. Netflix bood deze testversie al eerder aan, maar begin vorig jaar werd het testprogramma plots stopgezet.

Lees ook: Dit zijn onze 5 Netflix-tips van oktober 2017

Testversies van apps kunnen instabiel zijn. Daarom word je tester op eigen risico. Wel ben je zo een van de eerste met nieuwe functies. Netflix lijkt op dit moment geen spannende nieuwe features op stapel te hebben, maar daar kan in de toekomst verandering in komen.

netflix-bèta

Zo neem je deel aan de Netflix-bèta

Om jezelf op te geven als tester ga je naar deze pagina in de Play Store. Daar hoef je enkel op de blauwe knop te drukken waar groot ‘tester worden’ op staat. Vervolgens krijg je de bètaversie als normale app-update toegestuurd. Voortaan krijg je nieuwe testversies ook gewoon als normale app-updates aangeboden.

Wil je jezelf weer uitschrijven voor deze bèta, dan ga je naar dezelfde pagina en druk je nogmaals op de blauwe knop.

Netflix en picture-in-picture

Heb je Android 8.0 (Oreo) en wil je Netflix met picture-in-picture gebruiken, zodat je een serie of film in een hoekje van het scherm plaatst? Dan heb je pech, dit kan namelijk pas met Android 8.1. Heb je deze versie op je smartphone staan? Lees dan meer over hoe je picture-in-picture activeert op je smartphone.

Netflix downloaden

De stabiele versie van Netflix vind je via onderstaande link in de Play Store. Deze app heb je nodig om deel te nemen aan het testprogramma.

Download Netflix in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu