De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Netflix nu beschikbaar voor alle Android 2.2 en 2.3 telefoons

Redactie
10 september 2011, 12:28
1 min leestijd
Netflix nu beschikbaar voor alle Android 2.2 en 2.3 telefoons
Netflix nu beschikbaar voor Android 2.2 en 2.3 telefoons

De Amerikaanse videodienst Netflix heeft een grote update uitgerold waarbij de applicatie op alle Android-telefoons met Android 2.2 en Android 2.3 beschikbaar wordt. Eerst was de applicatie vanwege DRM beschikbaar op slechts een handjevol apparaten beschikbaar. Via een omweg was het al mogelijk om de APK van het installatiebestand op andere officieel niet-ondersteunde Android-smartphones te installeren, maar nu heeft Netflix deze verplichting compleet laten varen.

Hoewel de applicatie niet zonder omwegen in Nederland te draaien is, laat het zien dat de videodienst steeds volwassener begint te worden. Hoewel de dienst alleen nog maar beschikbaar is in de Verenigde Staten en Canada, begint Netflix steeds populairder te worden. Voor een vast bedrag per maand kun je een ongelimiteerd aantal films en televisieseries bekijken via internet (streamen), zonder dat hiervoor fysieke media aan te pas komt.

Lees verder na de advertentie.

Volgens de geruchten zijn er plannen om Netflix ook naar Europa toe te brengen, en dan is het voor Android-bezitters in ieder geval goed nieuws dat de mobiele applicatie al klaarstaat. Gebruikers die over een Amerikaanse Android Market-account bezitten en een Netflix-account kunnen de app gratis downloaden in de Android Market. Om Netflix te gebruiken zul je ook een proxyserver moeten gebruiken om de servers van de videoprovider te foppen en te laten denken dat je je in de Verenigde Staten bevindt.

Downloaden via Android Market: Netflix (gratis, Amerikaanse Android Market)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu