De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Netflix rond 11 september beschikbaar in Nederland’

Gijs Ettes
21 augustus 2013, 12:24
1 min leestijd
‘Netflix rond 11 september beschikbaar in Nederland’
netflix

Als je als Android-gebruiker ook zo uitkijkt naar Netflix, kun je in september waarschijnlijk je hart ophalen. Dan komt de populaire dienst naar Nederland.

Netflix heeft naar verschillende Nederlandse media een uitnodiging verzonden voor een evenement dat op 11 september plaatsvindt. Het gaat hierbij waarschijnlijk om de lancering van de Nederlandse versie van Netflix, een in verschillende landen al populaire dienst waarmee je series onbeperkt kunt streamen naar je tv, tablet, smartphone of pc. Dit gaat in Nederland naar alle waarschijnlijk 7,99 euro per maand kosten.

Lees verder na de advertentie.

De streamingdienst gaf in juni al aan dat het voor het einde van dit jaar in Nederland zou lanceren. Later werd dit zelfs het derde kwartaal van 2013. Deze belofte lijkt Netflix dus waar te gaan maken. De Android-app is voorlopig nog alleen in het Engels te vinden in Google Play. Het is niet bekend of deze app ook direct beschikbaar en vertaald zal zijn voor Nederlandse gebruikers.

Series in Nederlands Netflix-abonnement nog onbekend

Het is ook nog onbekend welke series er in Nederland aangeboden zullen worden, al zijn de eigen producties van Netflix, House of Cards en het vierde seizoen van Arrested Development, veilige gokken. Series als HBO’s Game of Thrones hoef je niet in het maandelijkse pakket te verwachten. Deze populaire tv-serie is immers afkomstig uit de stallen van betaalzender HBO.

Bron: Tweakers

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu