De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Netflix krijgt nieuw app-icoon en interface

Redactie
25 juni 2014, 14:57
1 min leestijd
Netflix krijgt nieuw app-icoon en interface
netflix update icon

De Netflix Android-app is geüpdatet met een verbeterde interface en een nieuw app-icoon. Weg met al het rood: voortaan is alleen het logo roodgekleurd. Dat oogt net even wat strakker en vlotter dan het vorige icoon, zoals je in de afbeelding hier rechts kunt zien. Door het verwijderen van de schaduwen past het icoon ook een stuk beter in de platte interface die steeds meer apps en fabrikanten hanteren.

De Netflix update brengt tevens een verbeterde interface met een nieuwe actiebalk. Deze is voortaan zwart in plaats van rood, wat meer rust binnen de app brengt. Ook zijn de laadschermen voorzien van een nieuw design. De functionaliteit blijft grotendeels hetzelfde, waarbij je op series of films kunt drukken om deze te streamen.

Lees verder na de advertentie.

Over Netflix

Een abonnement op Netflix kost je standaard 7,99 euro per maand. Je kunt de online videostreamingdienst wel een maandje gratis uitproberen. Voor die 7,99 euro kun je Netflix op twee verschillende apparaten tegelijkertijd gebruiken.
Vind je dat te weinig, dan kun je er ook voor kiezen om 11,99 euro per maand te betalen. Dan is Netflix op vier verschillende apparaten tegelijkertijd te raadplegen.

Netflix is niet alleen via een Android-app te benaderen. Dit gaat ook via de eigen website, en apps voor verschillende andere smartphones, spelcomputers en tablets. Een fijne manier om Netflix te gebruiken is in combinatie met een Chromecast.

Lees ook

Download

De nieuwe Netflix-app is gratis in Google Play te downloaden.

Download Netflix in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu