Netflix update brengt enorm verbeterd design, download ‘m nu

Redactie
16 oktober 2013, 19:32
2 min leestijd
Netflix update brengt enorm verbeterd design, download ‘m nu
Netflix update

Netflix heeft woensdag een update ontvangen die het versienummer naar 3.0 verhoogt en een geheel nieuwe interface brengt. Laatstgenoemde is tevens de grootste verandering, want het design is mooier, beter en sneller. Alles lijkt door de Netflix update wat strakker te ogen en ook het navigeren door series en films is een stuk aangenamer geworden.

Zo zijn screenshots van covers duidelijker, kun je gewoon normaal door het aanbod van Netflix scrollen en is er een normale actie-balk beschikbaar. Verder kunnen gebruikers ook voortaan het menu via de zogeheten hamburger navigatie bereiken. Hierdoor hebben Netflix-gebruikers de mogelijkheid om van links naar rechts te swipen om het menu uit te klappen en te navigeren.

Lees verder na de advertentie.

Ook brengt de Netflix update betere ondersteuning voor Chromecast. Zo zijn de controls op het lockscreen gemakkelijker te besturen en nemen deze niet het gehele scherm in en is de navigatie om video’s op de Chromecast af te spelen duidelijker geworden.

Lees ook alles over streamingdienst in ons artikel Netflix voor Android: 4 dingen die je moet weten.

Netflix abonnement

netflix

Een abonnement op Netflix kost je standaard 7,99 euro per maand. Je kunt de online videostreamingdienst wel een maandje gratis uitproberen. Voor die 7,99 euro kun je Netflix op twee verschillende apparaten tegelijkertijd gebruiken. Vind je dat te weinig, dan kun je er ook voor kiezen om 11,99 euro per maand te betalen. Dan is Netflix op vier verschillende apparaten tegelijkertijd te raadplegen.

Netflix heeft in ieder land andere deals en bevat daarom in ieder land andere tv-series en films. In totaal zijn er 74 Nederlandse films te vinden en 221 tv-series, waarbij het gaat om internationale, Nederlandse en zelfs kinderseries. Ook zijn er cabaretshows aanwezig. Verder zijn er ook nog een flink aantal Engelstalige films te vinden, mocht je de Nederlandse content zat zijn.

Netflix downloaden

Netflix is niet alleen via een Android-app te benaderen. Dit gaat ook via de eigen website, en apps voor verschillende andere smartphones, spelcomputers en tablets. Een fijne manier om Netflix te gebruiken is in combinatie met een Chromecast.

De Netflix Android app is hieronder gratis te downloaden. Het is mogelijk dat de update nog niet voor iedereen beschikbaar is. Je kunt het apk-bestand hier downloaden. Hoe je een apk-bestand moet installeren, lees je in onze handleiding Android apk-bestanden op je toestel installeren.

Download: Netflix (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu