Netflix update brengt eindelijk ondersteuning voor profielen

netflix updateDe laatste Netflix update brengt een langverwachte feature van de videostreamingdienst naar Android: profielen. Deze profielen zijn al langer beschikbaar in de webversie van Netflix, waardoor bijvoorbeeld gezinnen of huisgenoten één account van Netflix kunnen delen. Zo krijgt ieder profiel specifieke aanbevelingen en tips, en ook een heel eigen homescreen met zijn of haar lijsten met series en films.

De Netflix update brengt daarmee op verschillende smartphones die één account delen een andere en meer persoonlijke interface.

Naast de beschikbaarheid van profielen, die bij de eerste keer opstarten wordt gekozen, brengt de Netflix update ook verbeterde zoekopdrachten met ondersteuning voor het zoeken naar personen en titels en diverse bugfixes.

Netflix abonnement en mogelijkheden

netflixEen abonnement op Netflix kost je standaard 7,99 euro per maand. Je kunt de online videostreamingdienst wel een maandje gratis uitproberen. Voor die 7,99 euro kun je Netflix op twee verschillende apparaten tegelijkertijd gebruiken.

Vind je dat te weinig, dan kun je er ook voor kiezen om 11,99 euro per maand te betalen. Dan is Netflix op vier verschillende apparaten tegelijkertijd te raadplegen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Netflix is niet alleen via een Android-app te benaderen. Dit gaat ook via de eigen website, en apps voor verschillende andere smartphones, spelcomputers en tablets.

Een fijne manier om Netflix te gebruiken is in combinatie met een Chromecast.

Lees meer over Netflix

Lees alles wat je moet weten over Netflix voor Android, of check onze nieuwsartikelen over de videostreamingdienst.

Download: Netflix (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.