Netflix-app voor Android krijgt handige nieuwe videospeler

Netflix

Gratis

Onze score

8,5

Kijk je veel Netflix op je Android-toestel, dan hebben we goed nieuws. Door een update gaat de videospeler van de app op de schop, wat voor een wat modernere en overzichtelijkere interface zorgt.

Vernieuwde Netflix-videospeler

De Android-app van Netflix wordt door miljoenen mensen gebruikt, maar een belangrijk onderdeel van de applicatie werkte lange tijd niet zo lekker. De videospeler oogde verouderd en presenteerde de verschillende opties op een warrige manier, doordat alle knopjes in hoeken werden gedrukt. Daar komt nu verandering in, want de speler heeft door een update een nieuwe lik verf gekregen.

netflix videospeler

Een belangrijke verbetering is dat de afspeelknop voortaan in het midden van het scherm zit, met aan de linker- en rechterkant de knopjes om tien seconden vooruit of terug te spoelen. Daarnaast vind je onderaan de opties om te bladeren in alle afleveringen van een serie, de audio of ondertiteling aan te passen en een knop om direct naar de volgende aflevering te gaan. Handig is dat nu met tekst duidelijker is wat elk knopje precies doet, wat voorkomt dat je per ongeluk de verkeerde optie kiest.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ook interessant: Sla intro’s over tijdens het kijken van Netflix via een Chromecast

De nieuwste versie van de Netflix-app is via onderstaande link in de Play Store te downloaden. De nieuwe videospeler zie je automatisch als je een film of serie afspeelt.

Download Netflix in Google Play (gratis)

Op zoek naar iets om te kijken?

Elke maand zetten we op Android Planet een aantal Netflix-tips op een rijtje, zodat je altijd wat te kijken hebt. Ideaal voor in het weekend, of als je je in het openbaar vervoer even verveelt. Hieronder vind je onze tips van de afgelopen maanden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.