Honger? Snel pizza bestellen met de gloednieuwe New York Pizza-app

new york pizza appDe officiële New York Pizza app is beschikbaar in Google Play. “Bestel eenvoudig jouw favoriete pizza, verse pasta, fingerfoods of salade”, aldus New York Pizza. De grote Domino’s-concurrent heeft wel één heel groot voordeel: de app is en werkt uitstekend. Zo is de app fraai vormgegeven en kun je gemakkelijk bestellen, maar vooral ook je pizza naar eigen wens samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van een bodem, toppings en de pizza in tweeën delen – waarbij beide helften andere toppings hebben. Ideaal.

Hoewel dit bij andere concurrenten soms ook kan – denk aan het kiezen van een pizzabodem -, toont de New York Pizza app voor Android wel een mooie afbeelding bij de verschillende pizzabodems. Zo heb je een duidelijker beeld van de pizza die je bestelt. En het maakt het bestellen gewoon een stukje leuker.

New York Pizza app

De app biedt de mogelijkheid om een profiel aan te maken, waarmee je favoriete gerechten en je adres kunt opslaan. Via het menu kom je bij verschillende secties, zoals pasta, dranken en fingerfood. De app maakt gebruik van grote knoppen en de interface werkt lekker overzichtelijk, waarbij je via de rode knop rechtsboven een handig overzicht hebt van hetgeen dat je gaat bestellen.

In de app kun je online betalen met iDEAL of creditcard. Het is daarnaast ook mogelijk om contant te betalen bij de bezorger aan de deur.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download

De New York Pizza app is gratis in Google Play te downloaden.

Download New York Pizza in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.