De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Honger? Snel pizza bestellen met de gloednieuwe New York Pizza-app

Redactie
30 juli 2014, 19:10
1 min leestijd
Honger? Snel pizza bestellen met de gloednieuwe New York Pizza-app
new york pizza app

De officiële New York Pizza app is beschikbaar in Google Play. “Bestel eenvoudig jouw favoriete pizza, verse pasta, fingerfoods of salade”, aldus New York Pizza. De grote Domino’s-concurrent heeft wel één heel groot voordeel: de app is en werkt uitstekend. Zo is de app fraai vormgegeven en kun je gemakkelijk bestellen, maar vooral ook je pizza naar eigen wens samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van een bodem, toppings en de pizza in tweeën delen – waarbij beide helften andere toppings hebben. Ideaal.

Hoewel dit bij andere concurrenten soms ook kan – denk aan het kiezen van een pizzabodem -, toont de New York Pizza app voor Android wel een mooie afbeelding bij de verschillende pizzabodems. Zo heb je een duidelijker beeld van de pizza die je bestelt. En het maakt het bestellen gewoon een stukje leuker.

Lees verder na de advertentie.

New York Pizza app

De app biedt de mogelijkheid om een profiel aan te maken, waarmee je favoriete gerechten en je adres kunt opslaan. Via het menu kom je bij verschillende secties, zoals pasta, dranken en fingerfood. De app maakt gebruik van grote knoppen en de interface werkt lekker overzichtelijk, waarbij je via de rode knop rechtsboven een handig overzicht hebt van hetgeen dat je gaat bestellen.

In de app kun je online betalen met iDEAL of creditcard. Het is daarnaast ook mogelijk om contant te betalen bij de bezorger aan de deur.

Download

De New York Pizza app is gratis in Google Play te downloaden.

Download New York Pizza in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu