De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Nice Weather: mooie minimalistische weer-app voor Android

Redactie
24 augustus 2013, 11:14
1 min leestijd
Nice Weather: mooie minimalistische weer-app voor Android
niceweather

Nice Weather is een mooi minimalistische weer-app voor Android. Eén zonder poespas, maar wel één die direct de aandacht trekt. De app laat door middel van iconen het weer zien en kom t in verschillende kleurtjes, waaronder blauw, geel, rood en grijs. De weer-iconen geven direct zicht op de weersverwachting en de twee grafieken aan de onderzijde laten zien wanneer de temperatuur het hoogst is en wanneer er regen valt.

Nice Weather biedt een vooruitzicht van vijf dagen waarbij de interval om de drie uur staat. Dit betekent dat de weersinformatie elke drie uur wordt ververst. Naast het weer-icoon wordt ook de windsnelheid, het aantal gevallen millimeter en de huidige temperatuur weergegeven. De informatie is tevens beschikbaar in graden celcius, waardoor de app ook in Nederland bruikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

De app is zo’n 1,8MB groot en vergt weinig van je processor en geheugen. De kleine app is beschikbaar voor toestellen met Android 2.3 (Gingerbread) en hoger.

Nice Weather download

Nice Weather is gratis in Google Play te downloaden. De pro-versie die binnenkort online komt, gaat widgets en de mogelijkheid om meerdere steden toe te voegen bieden.

Download: Nice Weather (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu