Nieuwe 9292ov Pro deze week in de Android Market (preview)

9292 iconDeze week komt een nieuwe update van de 9292ov Pro Android-applicatie beschikbaar. Wij kregen alvast een preview van deze app, die onder andere een widget gaat bevatten. Bij het opstarten van de app krijg je meteen een overzicht van de eerstvolgende vertrektijden op jouw locatie. Dat is handig, want zo weet je meteen hoeveel minuten je nog hebt om de eerstvolgende bus of tram te pakken. Je kunt de haltes ook op een kaart bekijken en vervolgens selecteren van welke halte je de vertrektijden wilt zien. Tik je op zo’n halte, dan krijg je precies te zien welke reisopties er zijn.

Om de widget werkend te krijgen moet je eerst een vertrekhalte kiezen, anders zul je zien dat er geen informatie wordt getoond.

Bij de haltes zie je ook meteen of er vertraging is. Dit werkt nog niet bij alle vervoermiddelen, dus er kan (onterecht) de indruk ontstaan dat de bus of tram op tijd is:

Via de menuknop van je Android-toestel zoek je naar vertrektijden, start je de planner of bekijk je de meldingen:

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Zoals aangegeven komt de update van 9292ov Pro deze week in de Android Market beschikbaar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.