Nieuwe bètaversie Dropbox beschikbaar: meer funcies en betere Nexus 7-ondersteuning

Redactie
15 augustus 2012, 16:01
1 min leestijd
Nieuwe bètaversie Dropbox beschikbaar: meer funcies en betere Nexus 7-ondersteuning
dropbox android

Dropbox heeft een nieuwe bètaversie van hun Android-app uitgebracht die meer functionaliteiten en betere Nexus 7-ondersteuning heeft. Dat laat Dropbox op hun forum weten. Dropbox, één van de meest populaire online opslagdiensten, brengt om de paar maanden een nieuwe experimentele versie van hun Android-app uit die gebruikers kunnen testen en feedback op mogen geven. In de laatste bètaversie beschikt Dropbox over thumbnails voor video’s, is het afspelen van video’s in Ice Cream Sandwich en Jelly Bean verbeterd en de interface voor de Nexus 7 geoptimaliseerd. Deze optimalisatie laat zien dat Dropbox, na veel verzoeken van gebruikers, ook bezig is met een nieuw tablet-uiterlijk.

Een andere handige functie in de bètaversie is de mogelijkheid om Dropbox-bestanden direct in andere apps te openen. Hierdoor kun je tekstdocumenten bijvoorbeeld als bijlage in Gmail toevoegen, een PDF-document op je Google Drive zetten of met Instagram een foto van je Dropbox selecteren. Een functie waar velen – waaronder ik – al heel lang op hebben gewacht.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwste bètaversie van Dropbox voor Android is hier als APK-bestand te downloaden. APK-bestanden worden op een speciale manier geïnstalleerd. Als de bètaversie genoeg positieve feedback heeft ontvangen, zal Dropbox de app beschikbaar maken in de Google Play Store.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu