De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

“Nieuwe bètaversie SwiftKey is een flinke verbetering”

Redactie
11 maart 2011, 14:05
1 min leestijd

Voordat de ontwikkelaars van SwiftKey een nieuwe update in de Android Market uitbrengen, gaat deze eerst naar een aantal VIP-leden. Zo ook de allernieuwste update van dit slimme toetsenbord. Android Police heeft de bètaversie mogen testen en de website oordeelt zeer positief over de update. “Niet alleen komt het toetsenbord met betere voorspellingen, er is ook eindelijk een mogelijkheid om pijltjestoetsen toe te voegen aan het toetsenbord”, aldus de website. “Een welkome aanvulling voor Android-gebruikers met een toestel zonder trackball.” Wanneer gebruikers de pijltjestoetsen activeren, dan verschijnt er een extra rij onderin beeld, terwijl de rest van de lay-out van het toetsenbord ongewijzigd blijft.

Artem Russakovskii van Android Police beweert dat de woordvoorspellingen zo goed zijn, dat gebruikers voortaan onnauwkeurig op het toetsenbord kunnen rammen. Zelfs dan produceert het toetsenbord leesbare teksten, die grammatisch en tekstueel kloppen:

Lees verder na de advertentie.

And at the end there, because it analyzed my SMS texts and previous corrections, it just knew what I was trying to say. This thing is alive!

SwiftKey analyseert woorden en voorspelt wat je typt of wat je gaat typen. Een voorbeeld: als je vaak `ik hou van jou` tikt, dan kun je de volgende keer na het typen van `ik hou` met één druk op de knop de woorden `van` en `jou` aan een tekst toevoegen. Ook doet SwiftKey aan autocorrectie, zodat typefouten verleden tijd zijn.

Ben je geen SwiftKey VIP-lid? Dan zul je helaas even moeten wachten tot de nieuwste versie in de Android Market verschijnt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu