Placeholder

Nieuwe betaversie van Swype voegt nieuwe gebaren en persoonlijk woordenboek toeEen van de bekendste toetsenbordvervanger voor Android is Swype. Nu is er een nieuwe betaversie beschikbaar die enkele interessante toevoegingen heeft. Met versie 3.25 zijn nieuwe gebaren toegevoegd waarbij je bijvoorbeeld gemakkelijk tekst kun kopiëren en plakken of snel Twitter of Google Maps kunt openen. Ook is er een persoonlijk woordenboek in te stellen met aangepaste woorden die je veel gebruikt.

De nieuwe gebaren voor tekst te bewerken zijn onder meer van de Swype Key naar de C te vegen om te kopieren, van de Swype Key naar de V om te plakken en Swype Key naar de X om te knippen. Met de Swype Key naar de A selecteer je vlug alle tekst. Om vlug Twitter te openen kun je van Swype Key naar de T en vervolgens de W vegen, Google Maps open je met de Swype Key van de G naar de M. Daarnaast is een persoonlijk woordentoegevoegd waarbij je veel gebruikte eigen woorden kunt toevoegen.

De nieuwe beta van Swype is hier te downloaden, maar de site van Swype staat erom bekend dat deze soms nogal traag is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.