De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nieuwe Facebook-app krijgt aangepaste interface’

Gijs Ettes
23 november 2013, 16:01
1 min leestijd
‘Nieuwe Facebook-app krijgt aangepaste interface’
Nieuwe Facebook-app

Facebook is naar verluidt aan het testen met een andere look voor zijn app. In screenshots is de aangepaste interface van de nieuwe Facebook-app te zien. Heel verrassend zou dat niet zijn, aangezien de onlangs uitgerolde nieuwe Facebook Messenger ook beschikt over een ander uiterlijk. Die app heeft een strak wit ontwerp met lichtblauwe accenten gekregen, waarbij alles platter oogt en profielfoto`s in cirkels worden getoond.

In de afbeeldingen is onder andere te zien dat het hamburgermenu uit de huidige versie is verdwenen. Een dergelijk menu, dat opties toont als het vanuit de linkerkant naar rechts wordt geschoven, zien we in steeds meer apps opduiken, maar zit dus naar verluidt niet meer in de nieuwe Facebook-app.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Facebook-app heeft andere opbouw

Als we de screenshots van de mogelijke nieuwe Facebook-app vergelijken met de huidige versie valt op dat er een zoekicoon rechtsboven is toegevoegd. Het hamburgermenu (met de drie lijntjes linksboven) heeft plaatsgemaakt voor de titel van het betreffende Facebook-onderdeel.

Altijd zichtbaar zijn nu vijf iconen die verwijzen naar het nieuwsoverzicht, je vriendschapsverzoeken, berichten, meldingen en het menu.

Via

Alles uit Facebook halen?

Check dan onze grote special over Facebook Android, met allemaal tips en alles wat je moet weten over de app. Of lees onze laatste nieuwsberichten over Facebook.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu