Nieuwe games van Nederlandse Android-ontwikkelaar Orangepixel: Noah’s Quest, P.O.D. en Drill Panic

Redactie
7 november 2009, 10:43
1 min leestijd
Nieuwe games van Nederlandse Android-ontwikkelaar Orangepixel: Noah’s Quest, P.O.D. en Drill Panic
noahs quest

Je kon op Android Planet eerder al lezen over Yokiyo, een mooie platformgame met 40 levels die inmiddels in de Android Market verkrijgbaar is. Maar ontwikkelaar Orangepixel is nog meer van plan: ze hebben drie nieuwe games uitgebracht en er zijn nog twee andere in de maak. Noah’s Quest is een game waarbij je steeds combinaties van dieren moet maken.

Er zijn twee spelvarianten: je speelt de drie time trials om zo snel mogelijk de hoogste score te halen of je speelt eindeloos door. De game deed mij denken aan Bejeweled-achtige spelletjes die al wat langer bestaan en die ook wel eens in dierenthema worden uitgebracht, zoals iZoo. Voor €2,99 koop je Noah’s Quest in de Android Market.

Lees verder na de advertentie.

P.O.D., een retrogame waarbij je een soort slang door een ruimte omhoog moet bewegen, zonder daarbij de asteroïden onderweg te raken. De game is al aangepast voor meerdere schermresoluties. P.O.D. kost €1 in de Android Market.

Drill Panic is een game die wat meer in de pixel-stijl is, zoals je ook bij Yokiyo zag. Doel van het spel is om de boor te ontwijken door je Android-toestel links of rechts te kantelen. Ondertussen verzamel je diamanten en probeer je obstakels te vermijden, terwijl je door de tunnels omlaag beweegt. Het gaat erom zoveel mogelijk punten te halen. De game kost €1,50 in de Android Market.

drill panic

Hieronder zie je steeds een filmpje van de betreffende game, met de QR-code om te downloaden.

Noah’s Quest:

P.O.D.:

Drill Panic:

Orangepixel heeft nog twee andere games onderweg naar de Android Market: Toddlers en Firby, waarover je later meer zult lezen.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's